Skip links

Weer lekker in je vel

Correcties aan de stand van het oor

Bent u niet tevreden bent met de stand van uw oren, dan is daar heel eenvoudig iets aan te doen door middel van een oorcorrectie. Een oorcorrectie is een ingreep waarbij de stand van het oor veranderd wordt. Complicaties zijn zeer zeldzaam. Bekijk hier de ervaringen van cliënten die al een ooroperatie ondergingen.

Hoewel de meeste ooroperaties bij kinderen tussen de tien en vijftien jaar plaatsvinden, kunnen oren ook op latere leeftijd nog goed worden gecorrigeerd. Oren, die plat tegen uw hoofd liggen, zullen tot grote tevredenheid stemmen. Uw gezicht krijgt hierdoor een heel ander aanzien. En het mooie is dat het resultaat voor altijd is.

Deze ingreep gebeurt eigenlijk vrijwel altijd onder plaatselijke verdoving poliklinisch.

De plastisch chirurg tekent van te voren af waar hij gaat opereren, daarna krijgt u direct de verdoving. Dit kan gevoelig zijn, maar daarna voelt u er niets meer van.

Na afloop van de ingreep, die ongeveer een uur duurt, heeft u een hoofdverband. Dit blijft een week zitten.

Na 1 week komt u terug op de poli en zal het verband verwijderd worden. De hechtingen zijn oplosbaar. Na deze week krijgt u geen nieuw verband, maar mag u zes weken niet zwemmen en geen contact sport beoefenen.

Na 6 weken mag u alles weer doen.

Het resultaat is na een week al zichtbaar en voor de rest van uw leven.

Meer informatie over:

Borstcorrecite
Borsten
Bilcorrectie
Billen
Buikwandcorrectie
Buikwand correctie
Ooglidcorrectie
Ooglid correctie
Wenkbrauwcorrectie
Wenkbrauw lift
Voorhoofd
Voorhoofd lift
huid correctie
Huid correctie