Skip links

Wandel over het strand zonder pijn of zorgen

Orthopedisch

Flexclinics is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in orthopedische chirurgie. Wij behandelen heup, knie, schouder als ook hand/pols en elleboog aandoeningen. Flexclinics is een vooruitstrevende kliniek met de meest vooraanstaande specialisten, waar veiligheid en kwaliteit voorop staan en waar cliënten geen nummer zijn maar gedurende het hele traject persoonlijke aandacht mogen verwachten.
Flexclinics levert verzekerde zorg en de kosten van vooronderzoek en een eventuele ingreep worden vergoed door uw verzekering.

Planbare zorg
Binnen Flexclinics wordt alleen met de beste materialen gewerkt, hetgeen zich o.a. uit in het feit dat onze Stryker heup en knieprotheses 20 tot 25 jaar meegaan, daar waar andere protheses al na 10 tot 15 jaar al zijn versleten. Een revisie operatie is dus veel minder snel nodig en dat maakt dit soort operaties ook bereikbaar voor jongere cliënten waarvoor dit nodig zou zijn. Flexclinics is gestart met innovatieve robotondersteunde operatietechnieken met de MAKO van Stryker.

Neem contact met ons op
Zorgkaart Logo
Klantwaardering FlexClinics 9.7

Meer informatie over:

Heupprothese
Heup
Knieprothese
Knie
Schouderprothese
Schouder
hand pols correctie
Hand/pols/elleboog
Injecties met hyaluronzuur
Injecties met hyaluronzuur