Skip links

Welkom bij Flexclinics

Medisch Operatie Centrum Utrecht (Leidsche Rijn)

Een prachtig modern gebouw in Utrecht met indrukwekkende architectuur zowel van binnen als van buiten. Het pand heeft in januari 2020 haar deuren geopend en biedt ruimte aan diverse medische specialismen. FlexClinics heeft hier in juli 2020 haar intrek genomen, omdat zij de luxueuze uitstraling en de rust, die het pand uitstraalt in combinatie met de state-of-the-art medische voorzieningen goed vindt passen bij de totale beleving, die wij als zorginstelling willen bieden.

Hospital Ceram

Als u een extra dimensie aan uw ingreep en herstel wil toevoegen ontvangen wij u als FlexClinics ook graag in onze locatie in Marbella, waar wij de beschikking hebben over een van de meest luxueuze en moderne ziekenhuizen uit de regio. U wordt hier geholpen door hetzelfde team van artsen als in Nederland en volgens dezelfde hoge kwaliteitseisen.

In de prachtige omgeving van Zuid-Spanje kunt u na uw ingreep in alle rust herstellen en vrij van de beslommeringen van alle dag genieten van de Spaanse ambiance met al haar geneugten. Een operatie is nog nooit zo leuk geweest.