Skip links

Weer lekker in je vel

Correctie ter vermindering van rimpels en verzakte huid

Veel mensen, die in beter geholpen zijn met een voorhoofdslift, komen in eerste instantie met het verzoek van een bovenooglidcorrectie omdat ze last hebben van een beperkt gezichtsveld: en of hoofdpijn. Dan blijkt dan bij nadere analyse het gevolg te zijn van een gezakt voorhoofd en daardoor gezakte wenkbrauwen en bovenoogleden; men kijkt als het ware tegen een afdakje aan en ziet minder vanuit de ooghoeken.

Met het toenemen van de leeftijd en het normale verouderingsproces van de huid zullen de meeste mensen uiteindelijk een verzakking van de bovenooglidhuid, wenkbrauwen en voorhoofdshuid vertonen. Dit wordt bovendien nog weer eens verergerd/versneld door aanleg, roken en zonlicht. Het resultaat kan een aangezichtsuitdrukking zijn met veel rimpels op het voorhoofd, waarbij men vaak erop gewezen wordt dat men er vermoeid, boos of oud uitziet.

Wanneer u dergelijke klachten heeft, zowel van functionele als uiterlijke aard, zijn er diverse operatieve mogelijkheden om dit te verhelpen. Soms kan men volstaan met een eenvoudige wenkbrauwlift. Echter, wanneer met name ook het gehele voorhoofd verslapt, uitgezakt en vol rimpels is en men geen zichtbare littekens wenst boven de wenkbrauw is een voorhoofdslift de aangewezen behandeling.

Meer informatie over:

Borstcorrecite
Borsten
Buikwandcorrectie
Buikwand correctie
Ooglidcorrectie
Ooglid correctie
Wenkbrauwcorrectie
Wenkbrauw lift
huid correctie
Huid correctie