Skip links

Weer lekker in je vel

Verwijdering van overtollige huid boven de wenkbrauw

Wenkbrauwen kunnen gaan verzakken wanneer u ouder wordt en de elasticiteit van de voorhoofdshuid afneemt. Hierdoor kunt u problemen met uw zicht krijgen. Een vermoeide en sombere indruk is ook een veel gehoorde klacht bij laag hangende wenkbrauwen. Bekijk hier de ervaringen van cliënten die u voor gingen.

Wenkbrauwcorrectie

Een wenkbrauwcorrectie kan de oplossing zijn als alleen het buitenste deel van de wenkbrauw is uitgezakt. Bij deze ingreep wordt het teveel aan huid boven de wenkbrauw verwijderd. De wenkbrauwen komen zo hoger te staan. Voor een optimaal resultaat wordt deze ingreep soms uitgevoerd in combinatie met een bovenooglidcorrectie.

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving, maar kan, indien u dat wenst, ook onder narcose worden uitgevoerd. De ingreep gebeurt in poliklinisch; u mag dan vrijwel direct weer naar huis. Voor een narcose moet u van tevoren nuchter zijn. en blijft u een paar uur na de ingreep in de kliniek. Vlak voor de operatie tekent de plastisch chirurg het huiddeel af dat boven de wenkbrauwen weggenomen moet worden. Bij de operatie wordt een snee in een plooi vlak boven de wenkbrauw gemaakt. Het huidoverschot, al dan niet gecombineerd met iets spierweefsel, kan nu weggehaald worden. Het litteken komt te liggen vlak boven de wenkbrauw, meestal in een natuurlijke plooi boven de wenkbrauw. Aanvankelijk zijn deze littekens duidelijk zichtbaar, maar na verloop van een jaar vervagen deze littekens en zijn ze vaak nauwelijks meer zichtbaar.

Meer informatie over:

Borstcorrecite
Borsten
Buikwandcorrectie
Buikwand correctie
Ooglidcorrectie
Ooglid correctie
Voorhoofd
Voorhoofd lift
huid correctie
Huid correctie