Skip links
Interview Peter van Aggelen

Dat voelt beter

Flexclinics is een kliniek in Utrecht / Leidsche Rijn met zeer ervaren specialisten en medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in orthopedische en plastische chirurgie en werken met korte toegangstijden tot consult en operatie, in de meeste gevallen is de tijd tussen consult en operatie bij ons minder dan een maand.
Ontvang ons uitgebreide PDF document voor meer informatie:

  Wachtlijsten

  Flexclinics kent korte wachttijden voor orthopedische ingrepen. Binnen 1 week kunnen we u vaak al ontvangen op onze poli. Mocht na diagnose een operatie noodzakelijk blijken, kan dit vaak al binnen 1 maand worden ingepland.
  Neem snel contact met ons op.

  Doorverwijzing

  Uw huisarts kan op eenvoudige wijze een doorverwijzing naar Flexclinics voor u regelen middels Zorgdomein. Met een druk op de knop krijgen wij dan alle relevante informatie en nodigen u snel uit voor een afspraak.

  Achterwacht

  Flexclinics heeft een achterwacht contract met het St Antonius Ziekenhuis, dat aan de overkant van de straat is gelegen voor alle haar eigen faciliteiten overstijgende zorg. Flexclinics beschikt bijvoorbeeld niet over IC opname capaciteit en mag indien onverhoopt noodzakelijk terugvallen op de faciliteiten van het ziekenhuis. Flexclinics zal er alles aan doen om dit soort situaties te voorkomen, mede door een goede filtering aan de voorkant.

  Prothese

  Flexclinics werkt nauw samen met Stryker. Stryker levert ook alle protheses voor heupen en knieën. Stryker is een gerenommeerd Amerikaans bedrijf met zeer hoogwaardige producten. Zo is de gemiddelde levensduur van een implantaat 20-25 jaar. Dit in tegenstelling tot sommige andere leveranciers waar dit soms maar 10 of 15 jaar is. Daar zit dus gemiddeld 10 jaar tussen.

  Online

  Flexclinics is een digitaal georiënteerde kliniek. We zijn gewend om ook patiënten op afstand te kunnen helpen en hebben naast partienten uit het hele land ook regelmatig patienten uit het buitenland. Flexclinics is digitaal waar mogelijk maar face-to-face waar gewenst.

  Locatie

  Flexclinics is gesitueerd in Utrecht in het midden van het land. FlexClinics is goed bereikbaar met de auto en we beschikken over eigen gratis parkeergelegenheid. Ook is de bereikbaarheid met openbaar vervoer goed. Bussen 48 en 73 stoppen voor de deur en het trein station Utrecht Leidsche Rijn is op 10 minuten loopafstand.

  Orthopedisch

  Heupprothese
  Heup
  Knieprothese
  Knie
  Schouderprothese
  Schouder
  hand pols correctie
  Hand/pols/elleboog

  Specialisten

  Team

  Flexclinics werkt samen met de beste specialisten in hun vakgebied. Allen hebben een grote ervaring in hun eigen vakgebied en werken nauw met elkaar samen om tot de beste resultaten te komen. Kwaliteit en veiligheid staat hier, als in alles bij Flexclinics, voorop, waarbij vooral ook de persoonlijke aandacht voor de cliënten een belangrijk onderdeel vormt.
  Vaak zijn onze specialisten ook werkzaam in andere ziekenhuizen, zodat zij ook feeling houden met de complexere vraagstukken, die niet geschikt zijn voor behandeling binnen een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) vanwege het ontbreken van IC capaciteit.

  Meer informatie over onze specialisten

  Flexclinics gaat starten met de MAKO

  Robotchirurgie

  De MAKO van Stryker is een zeer innovatieve robot ondersteunde operatietechniek voor de plaatsing van knie en heup protheses. De MAKO stelt de chirurg in staat om nog preciezer te werk te gaan. De operatie wordt van tevoren volledig gemodelleerd en tijdens de operatie helpt de robot met de exacte informatie van de patiënt voor het allerbeste resultaat mogelijk.

  Meer informatie over de MAKO

  Flexclinics naast het St Antonius

  Locatie
  Flexclinics is gesitueerd in Utrecht in het midden van het land. FlexClinics is goed bereikbaar met de auto en we beschikken over eigen gratis parkeergelegenheid. Ook is de bereikbaarheid met openbaar vervoer goed. Bussen 48 en 73 stoppen voor de deur en het trein station Utrecht Leidsche Rijn is op 10 minuten loopafstand.

  Meer weten?

  Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen of vindt u het leuk om een rondleiding te krijgen in onze kliniek, neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of via het formulier.

  Algemene informatie:
  088- 8353900