Skip links

Werken bij Flexclinics | Vacatures | Carrièremogelijkheden

Bij Flexclinics geloven we in het creëren van een inspirerende werkomgeving. Wil jij werken bij Flexclinics? Bekijk onze vacatures en ontdek de carrièremogelijkheden.

Over FlexClinics:

Flexclinics is een zelfstandig behandel-centrum (ZBC), gespecialiseerd in orthopedische chirurgie en plastische chirurgie. Wij hebben vestigingen in Nederland en in Spanje. Wij bieden onze zorg op een zeer persoonlijke manier en introduceren gastvrijheid in de zorg met veel aandacht voor u als cliënt. Kwaliteit en veiligheid staan boven alles.

Planbare zorg:

De primaire focus van Flexclinics richt zich op orthopedische chirurgie en plastische chirurgie. Inmiddels zijn ook o.a. de volgende specialismen toegevoegd aan onze dienstverlening: Heelkunde, Urologie, Gynaecologie & KNO.

Gewaarborgde kwaliteit:

Flexclinics werkt in binnen- en buitenland uitsluitend met de beste Nederlandse chirurgen ondersteund door het beste Nederlandse verplegend en ondersteunend personeel. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardig gecertificeerde materialen. Zo waarborgen wij onze kwaliteit.

mako robot

Vacature Anesthesie

Functieomschrijving:

In ons moderne OK-complex met twee nieuwe operatiekamers maak je deel uit van een team dat werkt met high-end apparatuur. Met state-of-the-art faciliteiten en een patientgerichte aanpak zijn wij trots op het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg. Ons team bestaat uit toegewijde professionals die streven naar excellentie in patientenzorg en service. Deze kleinschalige setting biedt niet alleen innovatie, maar ook een persoonlijke en dynamische werkomgeving. Als anesthesiemedewerker speel je een cruciale rol in het voorbereiden, toedienen en beheren van anesthesie voor patiënten die verschillende chirurgische ingrepen ondergaan. Je werkt nauw samen met specialisten, verpleegkundigen en andere medische professionals om ervoor te zorgen dat patiënten veilig en comfortabel zijn tijdens hun operatie.

Meer informatie

Verpleegkundig Teamleider

Functieomschrijving:

Als meewerkend Verpleegkundig Teamleider ben je een cruciale schakel in het zorgproces. Je combineert deskundigheid op het gebied van verpleegkunde met leiderschap. In deze rol speel je een centrale rol in het coördineren van verpleegkundige taken op de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de hoogste standaarden van zorg en veiligheid binnen onze kliniek. Je werkt nauw samen met specialisten en draagt bij aan een efficiënte en soepele uitvoering van het zorgproces.

Meer informatie
mako robot

Operatieassistent

Functieomschrijving:

In ons moderne OK-complex met twee nieuwe operatiekamers maak je deel uit van een team dat werkt met high-end apparatuur, waaronder de geavanceerde MAKO-robot voor gewrichtsvervangende chirurgie. Met state-of-the-art faciliteiten en een patientgerichte aanpak zijn wij trots op het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg. Ons team bestaat uit toegewijde professionals die streven naar excellentie in patientenzorg en service. Deze kleinschalige setting biedt niet alleen innovatie, maar ook een persoonlijke en dynamische werkomgeving. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het assisteren van specialisten tijdens operatieve ingrepen en draag je bij aan een vlotte en veilige uitvoering van de procedures. Je werkt nauw samen met andere zorgprofessionals om de best mogelijke zorg aan onze patienten te bieden.

Meer informatie
Hyaluronzuur injecties: de pijnstillende werking verklaard Hyaluronzuur injecties: de pijnstillende werking verklaard

Recovery verpleegkundige

Functieomschrijving:

In ons moderne OK-complex met twee nieuwe operatiekamers maak je deel uit van een team dat werkt met high-end apparatuur. Met state-of-the-art faciliteiten en een patientgerichte aanpak zijn wij trots op het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg. Ons team bestaat uit toegewijde professionals die streven naar excellentie in patientenzorg en service. Deze kleinschalige setting biedt niet alleen innovatie, maar ook een persoonlijke en dynamische werkomgeving. In jouw rol biedt je ondersteuning aan patiënten die net een chirurgische ingreep hebben ondergaan. Je speelt een cruciale rol in het bewaken van de vitale functies, het verlichten van pijn en het bieden van geruststelling aan patiënten terwijl ze herstellen van de anesthesie. Je werkt nauw samen met het medische team en draagt bij aan een positieve en veilige postoperatieve ervaring voor de patiënt.

Meer informatie

Floormanager OK

Functieomschrijving:

Als (meewerkend) Floormanager bij FlexClinics ben je een cruciale schakel in het zorgproces, waarbij je deskundigheid op het gebied van medische procedures combineert met leiderschap. Je speelt een centrale rol in het coördineren van operaties, waarbij je niet alleen zorgt voor de naleving van medische richtlijnen, maar ook voor een vlekkeloze uitvoering van de chirurgische procedures. Je beschikt over diepgaande kennis van de operatieve zorgtechnieken en werkt nauw samen met specialisten om ervoor te zorgen dat de hoogste standaarden van zorg en veiligheid worden gehandhaafd binnen onze kliniek.

Meer informatie