Skip links

"Mobiliteit is kwaliteit van leven"

Ron Onstenk

Mijn naam is Ron Onstenk en ik ben als orthopedisch chirurg werkzaam bij Flexclinics.

Sinds 2000 ben ik geregistreerd als orthopedisch chirurg . Na mijn fellowship traumatologie in Australie ben ik in 2004 gestart in het Groene Hart ziekenhuis Gouda, waarbij ik mij de laatste 10 jaar heb gespecialiseerd in de bovenste extremiteit, waardoor ik uitgebreide expertise heb opgebouwd in schouder, elleboog -en polspathologie inclusief alle behandelingen op dat gebied.

Operatieve behandelingen worden vaak vooraf gegaan aan een intensief conservatief traject in combinatie met fysiotherapie en alleen dan wanneer een operatie echt noodzakelijk is, wordt daartoe overgegaan. Ook de nabehandeling om tot een zo goed als mogelijk herstel te komen is vaak intensief.
Naast mijn werkzaamheden als orthopedisch chirurg ben ik bestuurslid van het schoudernetwerk Groene Hart en lid van de schouder en handpols werkgroep binnen de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV).

Sinds 2023 ben ik nu ook gestart binnen Flexclinics. Flexclinics is een Zelfstandig behandelcentrum (ZBC), dat samenwerkt met een aantal grote ziekenhuizen met als doel de wachtlijsten te verminderen. Ik heb veel vertrouwen in dergelijke innovatieve samenwerkingsverbanden, waar ik graag aan meewerk, omdat deze leiden tot een betere patiëntbeleving.

Orthopedisch chirurgen

Joris van der Lugt
Joris van der Lugt
Pieter Klitsie
Pieter Klitsie
Jantine Posthuma de Boer
Jantine Posthuma de Boer
Dorien Geertsema
Dorien Geertsema

Plastisch chirurgen

Xander Bakker

Anesthesisten

Peter van Aggelen
Peter van Aggelen
Elisabeth Dierickx