Skip links

"Ik lever graag maatwerk!"

Xander Bakker

Mijn naam is Xander Bakker

Ik ben sinds 2005 plastisch chirurg. Tot 2016 heb ik in algemene ziekenhuizen gewerkt, waar ik in een grote praktijk een schat aan ervaring heb opgedaan. Na een sabbatical in 2016 heb ik de overstap gemaakt naar de cosmetische plastische chirurgie. Deze vindt doorgaans plaats in kleine klinieken. In deze setting kan ik klanten veel meer aandacht geven, die ze nodig hebben. Klanten komen bij mij, omdat ze zich vaak al jaren storen aan een lichamelijke oneffenheid. Iets wat voor een buitenstaander niets voorstelt, kan voor de persoon in kwestie een heel groot probleem zijn.

Ik vind het een uitdaging om, samen met diegene, te kijken naar wat nu zo storend is en wat er mogelijk aan te doen is. Vaak zijn er diverse opties. Ik vind het belangrijk dat iemand goed geïnformeerd is, zodat hij of zij een bewuste keuze kan maken. Dit is essentieel in het verkrijgen van een tevreden klant. Want dat is, waar het mij om gaat: iemand een stukje blijer maken met zichzelf, zodat het issue waar hij of zij mee kampt er niet meer is. Ik probeer altijd een verbinding met mensen te maken, omdat een ingreep een gezamenlijk plan moet zijn, waar beiden achter staan. Bij twijfel zeg ik altijd: niet doen. Of kom nog een keer terug. Geen overhaaste beslissingen nemen. Ik heb het voorrecht om binnen Flexclinics de plastische chirurgie op de kaart te mogen zetten.

Wij staan beiden voor de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg, persoonlijke benadering door onze kleinschaligheid en we bieden extra service door meer aandacht te besteden aan het proces rondom een operatie. We willen innoverend bezig zijn door te investeren in de modernste apparatuur en aanvullende behandelingen. Ik zie de kwaliteit van de zorg die we leveren omhooggaan en dat is wat ik bij elke klant hoop te bereiken: het beste resultaat. Wie weet mag ik u binnenkort ontmoeten?

Website: bakkerplasticsurgery.com

Orthopedisch chirurgen

Joris van der Lugt
Joris van der Lugt
Pieter Klitsie
Pieter Klitsie
Jantine Posthuma de Boer
Jantine Posthuma de Boer
Dorien Geertsema
Dorien Geertsema

Plastisch chirurgen

Anesthesisten

Peter van Aggelen
Peter van Aggelen
Elisabeth Dierickx