Skip links

Kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg zonder wachtlijsten

Pieter Klitsie

Mijn naam is Pieter Klitsie

Ik ben een orthopedisch chirurg bij Flexclinics, gespecialiseerd in heup- (anterieure benadering) en knieprotheses. Ook werk ik in het Orthopedisch Centrum (RHOC) in Zoetermeer.

Het mooiste in mijn vak is wanneer ik een patiënt terugzie die vooruit is gegaan in kwaliteit van leven. Bijvoorbeeld omdat je na een heupprothese weer sociale contacten kunt onderhouden. Klachten aan het heup- of kniegewricht kunnen zo heftig zijn dat ze invaliderend werken. Een knie- of heupprothese kan een groot verschil maken in je kwaliteit van leven. Mijn doel is om jou, als patiënt met heup- of knieslijtage, weer een stukje leven terug te geven. Ik plaats heupprotheses sinds 2016 via de spiersparende voorste benadering (ook wel DAA of ASI genoemd). Het plaatsen van een knieprothese doe ik met behulp van de MAKO robot. Flexclinics is een van de eerste plekken in Nederland waar de deze geavanceerde robot operaties uitgevoerd worden. De MAKO robot stuurt de zaag, waardoor ik preciezer kan werken. Dit zorgt voor een optimale plaatsing van de knieprothese.

Het contact met de patiënt is voor mij erg belangrijk. Ik wil graag weten hoeveel hinder je hebt van je heup of knie, welke doelen je wilt behalen en dan samen bespreken hoe we daaraan kunnen werken en wat je kunt verwachten. Sinds 2021 ben ik onderdeel van het Flexclinics team. Flexclinics is een kleine kliniek waarbij we allemaal energie krijgen van het leveren van goede zorg. Omdat we een klein team zijn, zijn we in staat om snel te schakelen. Ons doel is om jou, als patiënt, te behandelen zoals je zelf behandeld zou willen worden.

Pieter Klitsie

Pieter Klitsie

Orthopedische Chirurg

Gespecialiseerd in

Heupprothese
Heup
Knieprothese
Knie
Injecties met hyaluronzuur
Injecties met hyaluronzuur