Skip links

Kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg zonder wachtlijsten

Pieter Klitsie

Mijn naam is Pieter Klitsie

Ik ben orthopedisch chirurg in het team van Flexclinics. Ik heb mij gespecialiseerd in met name heup- (anterieure benadering) en knieprotheses. 

Het mooiste in mijn vak is voor mij wanneer ik een patiënt terug zie die vooruit is gegaan in kwaliteit van leven.  Bijvoorbeeld omdat deze na een heup prothese weer sociale contacten kan onderhouden. Klachten aan het heup of kniegewricht kunnen zo heftig zijn dat deze invaliderend werken. Een knie of heup prothese kan een groot verschil maken in kwaliteit van leven. Mijn doel is om een patiënt met een heup of knie slijtage weer een stukje leven terug te geven. Heup protheses plaats ik sinds 2016 via de spier sparende voorste benadering (ook wel DAA of ASI genoemd).

Het contact met de patiënt is voor mij erg belangrijk. Ik wil graag weten hoeveel hinder u heeft van uw heup of knie, welke doelen u wilt behalen en dan samen te bespreken hoe we daaraan kunnen werken en wat u kunt verwachten. Sinds 2021 ben ik onderdeel van Flexclinics team. Flexclinics is een kleine kliniek waarbij iedereen energie krijgt van het leveren van goede zorg. Omdat we een klein team hebben zijn we in staat om snel te schakelen. Het doel is om iedere patiënt te behandelen,  zoals je zelf behandeld zou willen worden.

Orthopedisch chirurgen

Joris van der Lugt
Joris van der Lugt
Wouter Schaasberg
Jantine Posthuma de Boer
Dorien Geertsema
Dorien Geertsema

Plastisch chirurgen

Xander Bakker

Anesthesisten

Peter van Aggelen
Elisabeth Dierickx