Skip links

"Wees welkom, ik help u graag!"

Dorien Geertsema

Mijn naam is Dorien Geertsema

en ben sinds 2019 werkzaam als orthopedisch chirurg. Ik ben gespecialiseerd in aandoeningen in en rondom de knie. Dit betreft klachten die bij slijtage van de knie passen (artrose), maar ook (sport)letsels van de knie (bijv. meniscus- en kruisbandletsels).

Ik heb mijn geneeskunde studie in Utrecht gedaan. De opleiding tot orthopedisch chirurg heb ik gevolgd in de regio Leiden/Den Haag. Na het afronden van mijn specialisatie in 2019 heb ik twee fellowships van ieder een jaar gevolgd om mijzelf verder te specialiseren in de kniechirurgie. Dit deed ik o.a. in het ZOL in Genk, België en in het Diakonessenhuis Utrecht/Zeist. Hier heb ik met name veel heb geleerd op het gebied van (revisie) knieprothesiologie en behandeling van sportletsels van de knie. Tevens heb ik in Genk ervaring met robot-geassisteerde chirurgie opgedaan. Ik ben voor mijn avontuur bij flexclinics één jaar werkzaam geweest als Chef de Clinique in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam.

Ik start met veel enthousiasme bij Flexlinics en kijk er naar uit patiënten met een hinderlijk probleem van de knie te begeleiden bij hun behandeling om een zo goed mogelijk herstel en niveau van functioneren te behalen.

Aandachtsgebieden:
– Knie prothesiologie (hele en halve knieprothese)
– (multi)-ligamentaire letsels van de knie (o.a. voorste kruisband)
– meniscus letsels
– patellofemorale chirurgie (bijv. na knieschijf luxatie)

Orthopedisch chirurgen

Joris van der Lugt
Joris van der Lugt
Pieter Klitsie
Tjarco Alta
Wouter Schaasberg
Jantine Posthuma de Boer

Plastisch chirurgen

Xander Bakker

Anesthesisten

Peter van Aggelen
Elisabeth Dierickx