Skip links

"Mobiliteit is kwaliteit van leven"

Peer Poelmann

Mijn naam is Peer Poelmann en ik ben als orthopedisch chirurg werkzaam bij Flexclinics.

Voor mijn opleiding ben ik als arts in militaire dienst geweest bij de Koninklijke Marine. Ik heb mijn vervolgopleiding tot orthopedisch chirurg gevolgd in het OLVG te Amsterdam.

Sinds 1998 ben ik orthopedisch chirurg in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda nadat ik opgeleid ben in het OLVG te Amsterdam. Voor mijn opleiding ben ik nog als arts in militaire dienst geweest bij de Koninklijke Marine.
In het begin van mijn carriere als orthopedisch chirurg hield ik me nog bezig met “de hele orthopedie” maar geleidelijk ben ik me gaan toeleggen op de onderste extremiteit en dan met name de heup en de knie.
De laatste jaren doe ik vooral heup- en knie prothesiologie, zowel primair als ook revisies, naast de sportgerelateerde knieletsels (kruisband, meniscus, knieschijf etc).

Het dankbare van het werk als orthopedisch chirurg is dat wij patiënten hun zelfstandigheid kunnen laten behouden of zelfs kunnen teruggeven; ik zeg dan ook vaak tegen mijn patiënten dat “bewegen de sleutel tot succes is” en dat wij daaraan kunnen bijdragen door iets te repareren of vervangen wat niet zo goed meer functioneert.

Sinds 2023 heb ik mij ook verbonden aan Flexclinics: een zelfstandig behandelcentrum in Utrecht. In samenwerking met Flexclinics leveren wij hoogwaardige orthopedische maar belangrijk om te weten: verzekerde zorg. Deze zorg bieden wij in een luxueuze en rustige omgeving, waarbij wij u zonder onnodige wachtlijsten graag helpen.

Orthopedisch chirurgen

Joris van der Lugt
Joris van der Lugt
Pieter Klitsie
Pieter Klitsie
Jantine Posthuma de Boer
Jantine Posthuma de Boer
Dorien Geertsema
Dorien Geertsema

Plastisch chirurgen

Xander Bakker

Anesthesisten

Peter van Aggelen
Peter van Aggelen
Elisabeth Dierickx