Skip links

Kazem Aesthetica en Flexclinics bundelen hun krachten!

Flexclinics x Kazem Aesthetica

Flexclinics plastische chirurgie en Kazem Aesthetica gaan samen verder onder de naam Kazem Aesthetica Clinics. Als oprichters van deze twee klinieken, Marc Verheyen, Peter van Aggelen en Farid Kazem, zien we dat deze klinieken elkaar op cosmetisch en plastisch chirurgisch gebied vrijwel perfect aanvullen. Wij zien dan ook veel toekomst in deze samenwerking, met als doel om de traditionele plastische chirurgie ingrijpend te vernieuwen. Voor de goede orde vermelden wij dat Flexclinics orthopedische zorg gewoon onder de naam Flexclinics zal blijven bestaan.

Farid Kazem en Marc Verheyen

Samenwerking

Wat deze samenwerking zo revolutionair maakt, is dat we in eerste instantie de focus leggen op niet-operatieve behandelingen. We streven naar een zogeheten ‘holistische aanpak’, waarbij de nadruk ligt op de natuurlijke schoonheid en accenten worden gelegd ter verfraaiing. We combineren niet-operatieve behandelingen waar mogelijk en operatieve ingrepen waar nodig. Het is zelfs mogelijk om een niet-operatief traject te starten om het resultaat van een daaropvolgende operatie al vooraf te verbeteren.

Team

Ons team bestaat uit ervaren huidspecialisten, laser- en cryo-specialisten. Plus twee zeer kundige plastisch chirurgen: Farid Kazem en Franziska Lichtenegger. Samen bieden zij een breed scala aan specialisaties binnen de plastische chirurgie. Wilt u daarover meer weten, bel of mail ons gerust. We voorzien u graag van de juiste informatie en geven direct antwoord op al uw vragen.

Kazem Aesthetica

Bij Kazem Aesthetica Clinics zien we u graag voor een vrijblijvend consult in onze luxueuze en discrete locatie in Schiphol Rijk. Uiteraard op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Tijdens onze consulten maken we gebruik van geavanceerde 3D-technologie om de mogelijke resultaten van een ingreep direct te visualiseren, zodat u weloverwogen uw keuze kunt maken.

VIP-arrangement

Indien een operatie noodzakelijk is, vindt deze plaats in het luxe operatiecentrum van Flexclinics in Utrecht. Met ons VIP-arrangement bieden we u haal- en brengservice aan. En kunt u indien gewenst verblijven in een luxe zorghotel om verder in alle rust en comfort te herstellen van uw operatie. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw eventuele dieetwensen.

Bij Kazem Aesthetica Clinics profiteren onze cliënten van uitgebreide follow-up service en langdurige persoonlijke ondersteuning na de behandeling. We stellen samen met u een schema op voor regelmatige controles om de voortgang en duurzaamheid van onze ingrepen te monitoren, zonder extra kosten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we ook u kunnen bieden? Maak snel een afspraak op Flexclinics.nl of Kazem.nl. We heten u graag welkom!