Skip links

Flexclinics nieuw lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN)

Flexclinics nieuw lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN)

We zijn trots om te melden dat Flexclinics, een zelfstandig behandelcentrum gevestigd in Leidsche Rijn, Utrecht, officieel is toegetreden als lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Met een focus op zowel orthopedische als plastische chirurgie, biedt Flexclinics hoogwaardige, veilige zorg aan haar cliënten, waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit altijd centraal staan.

ZKN keurmerk

Over Zelfstandige Klinieken Nederland

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) is dé brancheorganisatie voor zelfstandige klinieken in Nederland. Klinieken die lid zijn van ZKN dragen het keurmerk als bewijs van hun hoogwaardige zorg en veiligheid. Door klinieken continu te toetsen op kwaliteitseisen, helpt ZKN om de zorgsector in Nederland op een hoog niveau te houden. Patiënten die kiezen voor een ZKN-kliniek weten zeker dat ze worden behandeld volgens de hoogste standaarden.

Team

Met een team van ongeveer zestig specialisten en zorgverleners zet Flexclinics zich in voor persoonlijke service en topkwaliteit zorg, precies wat cliënten mogen verwachten van een ZKN-gecertificeerde kliniek. Net als andere ZKN-leden staat Flexclinics garant voor goede, veilige zorg waarbij elke patiënt centraal staat.

Hyaluronzuur injecties: de pijnstillende werking verklaard Hyaluronzuur injecties: de pijnstillende werking verklaard

Waarom Flexclinics bij ZKN past

Flexclinics sluit zich aan bij een selecte groep van klinieken die voldoen aan de strenge toelatingseisen van ZKN. Als ZKN-lid moeten klinieken voldoen aan hoge normen op het gebied van medische zorg, veiligheid, en klanttevredenheid. Deze eisen waarborgen dat patiënten altijd kunnen rekenen op de best mogelijke zorg.

Een ZKN-keurmerk wordt alleen toegekend aan klinieken die aantoonbaar voldoen aan de volgende voorwaarden:

  1. Medische kwaliteit: Klinieken moeten hoogwaardige medische zorg bieden, met specialisten die voldoen aan strikte opleidingseisen en regelmatig worden bijgeschoold.
  2. Veiligheid: ZKN-klinieken moeten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zoals vastgelegd in landelijke richtlijnen. Dit omvat niet alleen de behandeling zelf, maar ook de zorg voor en na de ingreep.
  3. Klanttevredenheid: Patiëntenfeedback speelt een belangrijke rol. ZKN-klinieken worden continu beoordeeld op klanttevredenheid om ervoor te zorgen dat patiënten altijd de best mogelijke ervaring hebben.
  4. Transparantie: Alle klinieken moeten transparant zijn over de kosten en behandelresultaten, zodat patiënten precies weten wat ze kunnen verwachten.

Flexclinics voldoet aan al deze strenge eisen en zet zich dagelijks in om de hoogste standaarden van zorg te leveren aan haar patiënten. Dankzij deze inspanningen mogen wij nu met trots het ZKN-keurmerk voeren.

Wilt u meer weten over de behandelingen die Flexclinics aanbiedt of over ons Zelfstandige Klinieken Nederland-lidmaatschap? Neem dan contact met ons op via onze website of plan een intakegesprek in om uw mogelijkheden te bespreken.