Skip links

“Behandel eenieder zoals je zelf behandeld wilt worden”

John Cheung

Dr. J. (John) Cheung.

volgde de studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de specialistenopleiding tot orthopedisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Martini Ziekenhuis Groningen.
Hij promoveerde in 2004 aan de universiteit van Groningen met zijn proefschrift over de wervelkolom scoliose. Dr. Cheung begon zijn carrière als orthopedisch chirurg in het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis. Daar verzorgde hij ook met genoegen de opleiding van de jonge artsen tot orthopedisch chirurg. Verder werkte hij als consulent orthopedisch chirurg in het reumacentrum Reade en in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis (AVL) te Amsterdam. Het orthopedische vak zette hij voort in de toenmalige AVE Orthopedie en Annatommie, de huidige Xpert Clinics.

Vanaf 1 januari 2024 is Dr. Cheung gestart bij Flexclinics in Utrecht. In deze kliniek heeft hij de mogelijkheid meer persoonlijke zorg aan zijn patiënten met bewegingsklachten te geven. Zij worden deskundig en professioneel behandeld, de patiënt met zijn orthopedische klacht staat centraal. Dr. Cheung geeft aan zich zo goed mogelijk te verplaatsen in de klacht van zijn patiënt alsof hijzelf met de klachten loopt. “Behandel eenieder zoals je zelf behandeld wilt worden” is zijn motto. Kwaliteit van zorg en deskundigheid staan voorop, met netjes aandacht en tijd voor de klacht van de patiënt. In Flexclinics heten hij en zijn team van collega’s u welkom. We zullen werken aan uw gezondheid.

Als aandachtsgebieden heeft hij, naast de algemene orthopedie, de behandeling van klachten van de schouder, elleboog, en knie. Daarnaast geeft hij zorg aan patiënten met reumatische ziekten.

john-cheung

John Cheung

Orthopedische Chirurg

Orthopedisch chirurgen

Pieter Klitsie
Pieter Klitsie
Jantine Posthuma de Boer
Jantine Posthuma de Boer
Dorien Geertsema
Dorien Geertsema