Skip links

50PlusBeurs 2023

Flexclinics op de 50PlusBeurs: Ontmoet Ons Dit Jaar!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Flexclinics dit jaar zal deelnemen aan de 50PlusBeurs, een van de grootste evenementen voor 50-plussers in Nederland! Deze beurs biedt een schat aan informatie, entertainment en kansen om nieuwe mensen te ontmoeten. We kunnen niet wachten om deel uit te maken van deze geweldige ervaring.

Over de 50PlusBeurs

De 50PlusBeurs is een jaarlijks terugkerend evenement dat speciaal is ontworpen om de levenskwaliteit en het welzijn van mensen boven de 50 te verbeteren. Het biedt een diverse reeks activiteiten en exposanten, variërend van gezondheid en wellness tot reizen en vrijetijdsbesteding. Of je nu geïnteresseerd bent in het ontdekken van nieuwe producten en diensten of gewoon wilt genieten van een leuke dag uit, de 50PlusBeurs heeft voor elk wat wils.

Waar Kun Je Ons Vinden? Stand: 09D08

Flexclinics zal aanwezig zijn op de 50PlusBeurs met een informatieve stand waar je meer te weten kunt komen over onze hoogwaardige medische diensten, gezondheidstips voor 50-plussers en nog veel meer. Onze orthopedische chirurgen staan klaar om al je vragen te beantwoorden. En je te voorzien van waardevolle informatie over hoe je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren naarmate je ouder wordt.

Waar en Wanneer?

  • Wanneer: 12 t/m 16 september
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht

Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates en specifieke details over onze aanwezigheid op de beurs. We kijken er echt naar uit om je te ontmoeten en samen met jou te werken aan een gezondere toekomst.

Tot snel op de 50PlusBeurs!