Skip links

Veel gestelde vragen

U kunt rechtstreeks op onze site een afspraak maken voor intakegesprek op een voor u geschikt moment. Ook kunt u via onze contactpagina op de website uw gegevens achterlaten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook op 088-8353900  

Als u over Röntgenfoto’s en /of MRI foto’s van het te behandelen gebied beschikt, die niet ouder zijn dan 1 jaar verzoeken wij u die mee te nemen naar het poli bezoek. Heeft u nog geen foto’s dan kunnen die in overleg met ons en/of uw huisarts worden aangevraagd. 

Orthopedische ingrepen bij FlexClinics worden vergoed door uw Zorgverzekeraar. Wij zijn een wettelijk erkend Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) en mogen om die reden verzekerde zorg bieden.
Voor plastisch chirurgisch ingrepen kunnen andere regels gelden, die we graag vooraf met u bespreken.

Als een Zorgverzekeraar met ons geen contract heeft, wil dit niet zeggen, dat u niet door ons kan worden geholpen. U mag zelf bepalen in welke erkende kliniek of ziekenhuis u wilt worden geholpen. 

Voor orthopedische ingrepen hoeft u niet bij te betalen. Voor plastisch chirurgisch ingrepen kunnen andere regels gelden, die we graag vooraf met u bespreken.