Skip links

Kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg zonder wachtlijsten

voor orthopedische of plastische chirurgie.

Informatie aanvragen

Overweegt u een chirurgische ingreep?

 FlexClinics is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in orthopedische en plastische chirurgie. FlexClinics is een vooruitstrevende kliniek met de meest vooraanstaande specialisten, waar veiligheid en kwaliteit voorop staan en waar cliënten geen nummer zijn maar gedurende het hele traject persoonlijke aandacht mogen verwachten. 

Informatie aanvragen

Neem een kijkje op Zorgkaart Nederland voor onze referenties.

Lees gerust onze referenties om te kijken hoe een aantal andere cliënten over ons denken, die u reeds zijn voorgegaan. 

FlexClinics levert verzekerde en onverzekerde zorg.  

Als de ingrepen binnen uw polisvoorwaarden vallen hetgeen voor orthopedische chirurgie bij alle zorg verzekeraars altijd het geval is, worden de kosten van vooronderzoek en een eventuele ingreep vergoed en hoeft u niets bij te betalen. Bij plastische chirurgie is dit niet altijd het geval. Vallen deze ingrepen niet binnen uw polisvoorwaarden dan komen de kosten voor eigen rekening. Hierover vindt vooraf goed en duidelijk overleg plaats.  

Afspraken kunnen vaak al binnen een week na de eerste melding worden gerealiseerd. Wachttijden tot operatie mocht dit noodzakelijk blijken, liggen gemiddeld binnen 1 maand na het consult. U kunt bij ons dus snel terecht voor een vakkundig advies zeker nu reguliere ziekenhuizen kampen met lange wachttijden vanwege door corona uitgestelde zorg.  

Informatie aanvragen

Hoog tijd dus om kennis te maken met FlexClinics.

Ons team heet u van harte welkom. 

Meer informatie over mijn behandeling

Met dit formulier kunt u informatie aanvragen over een specifieke behandeling of een afspraak inplannen bij een medisch specialist. Voor het maken van een afspraak dient u een geldige verwijsbrief naar FlexClinics van u huisarts of medisch specialist in uw bezit te hebben.

  Aanhef *
  Dhr.Mw.

  Hoe wilt u dat wij met u contact opnemen voor een afspraak? *
  MailTelefoon

  Heeft u al een verwijsbrief van uw huisarts voor FlexClinics? *
  JaNee